Sindoh 3DWOX 3D-tulostin

Sindoh 3DWOX 3D-tulostin
Tuotenumero: Sindoh 3DWOX 3D-tulostin

Saatavuus: Varastossa

Veroton: 0,00 € Verollinen: 0,00 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

  

Turvallinen ja hyvä käytettävyys

Suljetun rakenteen ansiosta tasainen lämpötila, hiljaisempi ääni sekä turvallinen käyttö.

3DWOXin koteloidun rakenteen ansiosta lämpötila pysyy tasaisena, jolloin saadaan parempilaatuisia tulosteita. 3DWOX on myös suunniteltu käyttäjän turvallisuutta ajatellen, koska kaikki liikkuvat osat kotelon sisällä. Kotelo myös vähentää melua, joten tulostus on hiljaista.

 Sindoh 3DWOX

Filamentin automaattinen lataus

Sindohin mielestä 3D-tulostuksen pitää olla helppoa. Monissa 3D-tulostimissa filamentin vaihto on hankalaa, koska se vaatii leikkaamista ja pujottamista pieniin aukkoihin. Tämän kaiken käyttäjän pitää tehdä käsin. Tämä tekee 3D-tulostamisesta hankalaa. 3DWOXilla vaihto on yksinkertaista, laitat vaan kasetin koneeseen ja olet valmis. 3DWOXilla kaikki tapahtuu automaattisesti, anna 3DWOXin tehdä työ puolestasi.  

Sindoh 3DWOX 2

Tulostuksen seuranta

Monimutkaisten ja suurien 3D-tulosteiden tulostus voi viedä paljon aikaa. Sindohin mielestä 3D-tulostamisen pitää olla helppoa, joten 3DWOXiin on asennettu kamera ja led-valaistus, joten tulostuksen seuranta etänä on mahdollista. Asennat vain 3DWOX mobiilisovelluksen puhelimeen tai tablettiin ja voit seurata tulostuksen etenemistä kätevästi vaikka olohuoneessa.

Sindoh 3DWOX3
 

Ohjattu tulostustason säätö

Yksi tärkeä tekijä, mikä vaikuttaa tulostuksen laatuun, on tulostustason oikea säätö. Et varmaankaan halua, että talosi tehdään vinolle perustukselle. Sama pätee 3D-tulostukseen. Tason oikea säätö on tärkeää ja 3DWOXilla se on helppoa. Tulostin mittaa tason ja ilmoittaa selvät ohjeet, minkä verran säädetään. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä on, että käännät säätöruuvia laitteen ilmoittaman määrän. 3DWOX opastaa sinua täydelliseen tason säätöön.

Sindoh 3DWOX 4
 

Laaja valikoima liitäntöjä

3DWOXissa on laaja valikoima liitäntöjä, joten tulostaminen on mahdollisimman helppoa. Voit kytkeä pc-yhteyden joko USB-kaapelilla tai sitten käyttää sinun verkon ethernet-yhteyttä tai WiFiä, jolloin saat yhteyden kaikilta verkon koneilta. Jos haluat tulostaa muiden tiedostoja, niin tiedoston voi tuoda USB-muistitikulla ja kytkeä laitteen USB-porttiin.

Sindoh 3DWOX 5
 

5 tuuman kosketusnäyttö

3DWOXissa on 5 tuuman värillinen kosketusnäyttö. Siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa et pääse eksymään. Erikoistoimintana on tulostettavan kappaleen esikatselu sekä tulostuksen etenemisen monitorointi. 3DWOX kosketusnäytön käyttö on yksinkertaista, kätevää ja vaivatonta.

Sindoh 3DWOX 6
 

3DWOX ominaisuudet

Tulostustekniikka

FFF

Tulostuspäitä

Yksi tulostuspää

Suuttimen halkaisija

0.4mm

Maksimi kappaleen koko (Pit. * Lev. * Kork.)

210 x 200 x 195mm

Materiaalit

PLA, ABS

Yhteydet

USB muistitikku, Ethernet, WiFi, USB kaapeli

Kerrospaksuus

0.05 ~ 0.4 mm

Filamentin halkaisija

1.75mm

Laitteen koko (Pit. * Lev. * Kork.)

421 × 433 × 439mm

Käyttöliittymä

5 tuuman värillinen kosketusnäyttö

Tulostustason säätö

Automaattinen mittaus ja opastettu käsisäätö

Tulostuskasetin automaattinen lataus

Automaattinen filamentin ohjaus suuttimelle

LED valaistus

Laitteen sisäpuolinen valaistus

Laitteen sisäpuolinen kamera

Tulostusta voi seurata kannettavalta, kännykältä tai WiFi yhteyden kautta

Käyttöjärjestelmä

Window 7 tai uudempi
Mac OSX 10.10 tai uudempi