Recontech CNC-jyrsin

Tämä malli on hyvä valinta ammattikäyttöön. Sopii hyvin puusepille, kylttien ja 3d-mallien tekijöille sekä opetuskäyttöön. Kone soveltuu 2d- ja 3d-jyrsintään. Käyttökohteita ovat puuesineet, mainoskyltit, koriste-esineet, muovituotteet, kaiverretut metalliesineet, 3d-reliefit, muotit, valumallit, yms.

Varastossa
SKU
Recontech CNC router
Kysy lisätietoja

Vahva teräsrunko takaa värinättömät liikkeet. Kolmen akselin yhtäaikainen käyttö, soveltuu 3D-työstöön. Myös neljäs akseli eli kappaleen pyörityslaite on saatavana lisävarusteena.  Kaikilla akseleilla tarkat lineaarijohteet. Ohjausyksikössä taajuusmuuttaja, joka säätää karan kierrosnopeudet. Kierrosnopeus pysyy vakiona kuormituksesta riippumatta. Terän korkeuden tunnistimella mitataan terän pituus helposti.  Liitäntä puruimurille. Mukana t-urapöytä ja kiinnittimet kappaleen kiinnittämiseksi. Koneessa on helppokäyttöinen kauko-ohjain. Tiedostonsiirto PC:ltä muistitikulla. Takuu 1 vuosi. Tämä malli on hyvä valinta ammattikäyttöön. Sopii hyvin puusepille, kylttien ja 3d-mallien tekijöille sekä opetuskäyttöön. Kone soveltuu 2d- ja 3d-jyrsintään. Käyttökohteita ovat puuesineet, mainoskyltit, koriste-esineet, muovituotteet, kaiverretut metalliesineet, 3d-reliefit, muotit, valumallit, yms.

Saatavana imupöydällä tai t-ura/imupöydällä varustettuna.

Z-liike normaalisti 200 mm. Jos halutaan käyttää pyörityslaitetta, niin silloin kone kannattaa ottaa vähintään 300 millin z-liikkeellä. Saatavana myös 400 ja 450 millin z-liikkeellä.

Konetta on saatavana viittä eri pöytäkokoa, joissa liikkeet 1250 * 1250, 1300 * 2500, 1500 * 3000, 2000 * 3000 tai 2000 * 4000 mm.

Koneessa on x- ja y-akseleilla vinohampaiset hammastangot ja tarkat Shimpo alennusvaihteet.

Z-akselilla on kuularuuvi voimansiirto.

Johteet ovat laadukkaat Hiwin merkkiset ja johdekelkoille on keskusvoitelu.

Karamoottorin teho on valittavissa 3 kw tai 6 kw, maksimi kierrosnopeus 18 000 tai 24 000 krs/min. Terän kiinnitys standardi ER25 tai ER32 holkeilla.