ProCNC pyörityslaitteella

Tämä malli on hyvä valinta ammattikäyttöön. Sopii hyvin puusepille, kylttien ja 3d-mallien tekijöille sekä opetuskäyttöön. Kone soveltuu 2d- ja 3d-jyrsintään. Käyttökohteita ovat puuesineet, mainoskyltit, koriste-esineet, muovituotteet, kaiverretut metalliesineet, 3d-reliefit, muotit, valumallit, yms.
Pyörityslaite mahdollistaa pyörähdyskappaleiden jyrsinnän ja monelta sivulta työstettävien kappaleiden valmistuksen.

Varastossa
SKU
ProCNC pyörityslaitteella
Kysy lisätietoja

Vahva teräsrunko takaa värinättömät liikkeet. Kolmen tai neljän akselin yhtäaikainen käyttö, soveltuu 3D-työstöön ja pyörähdyskappaleiden jyrsintään. Kiinteästi asennettu pyörityslaite koneen oikealla sivulla. Vastakärki on asennettu johteiden päälle, joten se on helposti siirrettävissä. Kaikilla akseleilla tarkat lineaarijohteet. Ohjausyksikössä taajuusmuuttaja, joka säätää karan kierrosnopeudet. Kierrosnopeus pysyy vakiona kuormituksesta riippumatta. Terän korkeuden tunnistimella mitataan terän pituus helposti.  Liitäntä puruimurille. Mukana t-urapöytä ja kiinnittimet kappaleen kiinnittämiseksi. Koneessa on helppokäyttöinen kauko-ohjain. Tiedostonsiirto PC:ltä muistitikulla. Takuu 1 vuosi. Tämä malli on hyvä valinta ammattikäyttöön. Sopii hyvin puusepille, kylttien ja 3d-mallien tekijöille sekä opetuskäyttöön. Kone soveltuu 2d- ja 3d-jyrsintään. Käyttökohteita ovat puuesineet, mainoskyltit, koriste-esineet, muovituotteet, kaiverretut metalliesineet, 3d-reliefit, muotit, valumallit, pöydän- ja tuolinjalat yms.

Saatavana imupöydällä tai t-ura/imupöydällä varustettuna.

Konetta on saatavana viittä eri pöytäkokoa, joissa liikkeet 1300 * 1300, 1300 * 2500, 1500 * 3000, 2000 * 3000 tai 2000 * 4000 mm.

Koneessa on x- ja y-akseleilla vinohampaiset hammastangot ja tarkat Shimpo alennusvaihteet.

Z-akselilla on kuularuuvi voimansiirto.

Johteet ovat laadukkaat Hiwin merkkiset ja johdekelkoille on keskusvoitelu.

Karamoottorin teho on 4,5 kw, maksimi kierrosnopeus 18 000 krs/min. Terän kiinnitys standardi ER32 holkeilla.