PhotoVCarve

SKU
PhotoVCarve

PhotoVCarve muuntaa valokuvat ja kuvat välittömästi korkealaatuisiksi työstörateiksi, joita voidaan käyttää käytännössä kaikilla CNC-jyrsintä- ja kaiverruskoneilla.

Mahdollisuus työstää CNC-kuvia pysyvästi töihin on ollut haaste monille koneenkäyttäjille, ja vaikka on ohjelmistotuotteita, jotka näyttävät tarjoavan toiminnon, ne eivät usein toimi todellisuudessa.

PhotoVCarve sopii erinomaisesti myös 3D-litofaanien työstämiseen suoraan valokuvista, jotka tekevät täydellisiä lahjoja, muistoesineitä ja muistoesineitä, jotka kestävät sukupolvien ajan.

PhotoVCarven tarjoamat mahdollisuudet ovat loputtomat, ja sitä voivat käyttää kaikki CNC-koneiden käyttäjät. Ohjelmisto tarjoaa jokaiselle jotakin aina harrastajista, jotka rakentavat omia "kotikeittopöytänsä" ammattimaisiin kaivertajiin, jotka käyttävät kalliita teollisuuskoneita.

Huomaa: Photo VCarving -työstöratastrategia sisältyy myös VCarve Desktop -versioon 10, VCarve Pro -versioon 10 ja Aspire - versioon 10 . PhotoVCarve voidaan ostaa myös sellaisenaan.

 

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro mitä lisätietoja haluat tästä tuotteesta