LASERit fiber M

SKU
LASERit fiber M

LASERit fiber M on laadukas, nopea ja helppokäyttöinen kuitulaser teollisuuskäyttöön.

LASERit fiberkuitulasereilla voidaan leikata ja kaivertaa erilaisia metalleja CNC-ohjatusti. Leikkaus jopa 0.05 mm tarkkuudella ja erittäin hieno leikkausjälki lähes kaikille metallityypeille esim. teräs, RST/HST, alumiini, messinki, sinkitty/galvanoitu teräs, kevlar, titaani ja inconel. Materiaalipaksuudet 0.2 mm ylöspäin. Leikattavat osat voivat olla hyvinkin pieniä muutamien millien kokoisia ja reikien / aukkojen koot jopa alle 1mm.

Tehokkailla LASERit fiber M kuitulasereilla saat nostettua tuotannon tehoa ja laatua todella merkittävästi.

Kuitulaserit on laajalti käytössä autoteollisuudessa, metallinjalostusteollisuudessa, huonekaluteollisuudessa, mainosteollisuudessa, valaistusteollisuudessa ja muilla metallinleikkausteollisuuden aloilla.

Hoidamme koneen avaimet käteen asennuksen, käyttöönottotestauksen ja henkilöstönne käyttökoulutuksen suomen kielellä.

Toimitus sisältää aina myös erittäin monipuolisen CAM/CAD hallintaohjelmiston, jossa on valmiit leikkausparametrit tarvitsemillenne metallityypeille ja paksuuksille. Leikattavien osien kuvat voidaan siirtää suoraan ohjelmistoon esim. DXF ja AI-muodossa. Samalla ohjelmistolla voit tehdä myös omat osakirjastot ja hoitaa nesting:n eli automaattisen leikattavien osien sijoittelun pellille hukkamateriaalin minimoimiseksi.

 

LASERit fiber M-koneesta on saatavilla kaksi eri mallia, joiden molempien leikkausala on 1500mm x 3000mm ja niihin eri tehoisia laserlähteitä 1000W – 6000W.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro mitä lisätietoja haluat tästä tuotteesta