Laser Mira9

SKU
Laser Mira9

AEON Mira9 laser

Täydellinen laser ammatti-, koulukäyttöön ja vaativalle harrastajalle

Turvallinen, nopea ja helppokäyttöinen   

AEON Mira lasereissa on käyttöturvallisuusluokitus 1 (Class1).

Mira9 laserin työstöala on 600x900mm ja laserputken teho on 100W.

Laitteissa on mukana poistopuhallin, kompressori, laserin jäähdytysyksikkö, laser punapisteosoitin, sähköinen fokuksen säätö, sähköinen pöydän ylös/alas liike, hunajakenno- sekä veitsipöytä.

Palamaton turvallinen rakenne. Vesijäähdytysyksikössä on järjestelmä, joka valvoo jäähdytysveden virtausta ja lämpötilaa.

Tiedonsiirtona usb, ethernet ja muistitikku sekä wifi. Kaiverrus- ja leikkausohjelmisto vektori- ja bittikarttakuville. Mira laserin helppokäyttöinen ohjelmisto lukee kaikkia yleisimpiä vektori-ja bittikarttakuvia. Mira laser on todella nopea toiminnoiltaan. Autofokus säätää leikkauskorkeuden automaattisesti.

Kaikki koneen apulaitteet ovat saman kotelon sisällä joten erillisiä kytkentöjä ei tarvita ja konetta on helppo siirtää tarpeen mukaan.

Mira Laser mahtuu kapeistakin ovista sisään, koska siinä ei ole kiinteästi asennettua jalustaa vaan jalusta on irrallinen ja sen voi halutessaan tilata lisävarusteena.

Kevyt leikkauspää mahdollistaa todella suuren merkkausnopeuden.

Punapisteosoitin näyttää aloituspisteen.

Punapistelaser kulkee peilien kautta helpottaen peilien säätöä.

Mira laserilla voi leikata ja merkata vaneria, mdf-levyä, akryylia, puuta, lasia, kaiverruslevyjä, paperia, pahvia, kartonkia, nahkaa, huopaa ja kankaita, ym.

 

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro mitä lisätietoja haluat tästä tuotteesta